onsdag 22 juli 2009

Järva Kattklubbs utställning


I lördags var vi på utställning i Haninge med Aramis, Musse och Häxan. Och som vanligt hade jag inte kameran med mig tyvärr. Men en annan tjej, Emmi Kytölä, fångade i allafall Aramis på bild då han bedömdes och den fick jag lov att visa upp här. Tack Emmi!

Aramis fick CAC och BIV, han fick en trevlig men inte direkt fantastisk bedömning. Men alla kan inte bli lika betuttade i honom som vi så klart :) Sen kan man inte bortse ifrån att han är väldigt ung och barnslig fortfarande.

Häxan fick sitt första cert, hon är ju bara 10 månader och lite urvuxen så vi räknade inte med något mer än så. Musse blev Champion och nominerades i väldigt tuff konkurens. På sin sista utställning som fertil blev han BIS igen vilket var jättekul! Nästa gång han ställs är det som kastrat för igår rök bollarna all världens väg och därmed går han nu över i familjen Sundströms ägo. Han har varit otroligt lätt att hålla fertil, har aldrig strilat eller gapat och gått i hela huset med de andra katterna jämt. Fantastisk katt faktiskt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar